Företaget PrintPal AB är förvisso nytt men personerna bakom och i verksamheten är allt annat än nya i branschen, i startuppställningen finns mer än 90 års erfarenhet. Vår styrka är att vara en kompetent och lösningsorienterad samarbetspartner, era behov kombinerat med vår erfarenhet ska ge er de bästa lösningarna sett ur såväl funktionell som ekonomisk synvinkel. Ett lokalt ägande borgar för ett genuint engagemang för våra kunder och de affärer vi gör.

Vi vill skapa förutsättningar för företag att kunna fokusera på det man är riktigt bra på. Dokumenthantering och mötesteknik skall vara hjälpmedel anpassade efter era behov. Det tillsammans med tillförlitlighet och hållbarhet är en bra start. Printpals filosofi är att erbjuda er just detta, ett stort och varierat utbud inom områdena: Multifunktionsprinters (MFP), konferensrumslösningar samt videokonferenslösningar. Vi jobbar med kända varumärken som bl.a.Kyocera, Starleaf och AudioCom Pendax. Allt för att kunna erbjuda er behovsanpassade lösningar.

Vi jobbar efter principerna:

  • Om alla parter är nöjda med våra lösningar och vårt löpande arbete avspeglar det sig på      framtida samarbeten.
  • Om alla parter är nöjda med våra lösningar och vårt löpande arbete avspeglar det sig på framtida samarbeten.
  • Goda och ärliga relationer skapar de bästa förutsättningar för att ni som kund ska känna er trygg.
  • Smarta lösningar ger en bättre ekonomi i längden, se helheten.
  • Vi vill ständigt utvecklas, till nytta för våra kunder.- Det är viktigt att ha roligt på jobbet, affärer görs med de man trivs med.